Да намалим напрежението след напрегнат ден


Какво виждате на снимката? Може би уред за мъчения или уред, който вероятно се използва в готварството? Всеки ще се сети за всичко друго, но не и това, за което е предназначен уредът. 🙂 И за да няма излишни предположения ще кажа, че това е масажор за глава. 😉 Да, има подобни чудноватости, които братята китайци с лекота произвеждат в милиони бройки. И честно казано това нещо върши работа, въпреки че на пръв поглед изглежда супер безполезно.

Въпросният уред го видях преди няколко месеца в магазин за домашни потреби Jysk, но цената му от 6лв. ми се стори висока, а и бях скептично настроен към действието на това „нещо“. Въпреки това го тествах на място и останах много приятно изненадан. Удълженията на уреда действат като четка за коса, с тази разлика, че обхващат по адекватен начин цялата повърхност на главата. В следствие на тях, се усеща едно приятно потрепване, което явно кара кожата на главата да се отпуска. Това беше достатъчно, за да поискам да имам „нещото“ и да го намеря на по-приемлива цена, тъй като едва ли само в този магазин присъства. Случайно го открих в „Джъмбо“ на цена от 4лв. и естествено веднага го взех.

Трябва да спомена, че след всекидневна и честа употреба, в един момент привикваш и положителния ефект се губи, което е нормално. Все пак ако се използва само, когато наистина човек има нужда от отпускане, усещането е гарантирано.

А това какво е 🙂 :

Не, не е макет на кораб от поредицата „Стар трек“. 😀 Това отново е масажор, но вече за тяло. И него го взех от Джъмбо на скромната цена от 2 лв. Наглед безполезната пластмаса, всъщност спестява много средства и нерви, от гледна точка на това да карате някой да ви масажира с ръце. Е, разбира се и тук е необходима чужда човешка сила, за да ви масажира, но усилието на втората страна е в пъти по-малкото. „Уредът“ е направен така, че благодарение на 4-те си топчета да разпределя равномерно натиска върху тялото, без да се налага кой знае какво усилие от страна на този, който го държи. Формата е направена по начин, по който да се движи плавно, независимо дали има една камара дрехи  върху гърба ви или има просто наличие на някакъв лосион за тяло. Изобшо, евала на китайците!

Всеки е гледал рекламите на Vs teleshop и подобните, където за една торба пари получавате освобождаване от напрежението. Гореспоменатите уреди струват само 6лв. и създават един комфорт, от който всеки един от нас се нуждае след напрегнат ден. 😉

5 коментара

Filed under Интересности

5 responses to “Да намалим напрежението след напрегнат ден

 1. Бих се спрял на „ръчния миксер“ от горната къртинка, защото от време на време имам чувството, че главата ми ще експлоадира. Това е, защото в нея бушуват най-различни мисли и е трудно да се овладеят.

  • Трябва да намериш и да тестваш или ще ти донеса моят 🙂 Наистина е нещо интересно, особено при първоначално ползване.

 2. Наталия

  Хаха, това първото е ужасно :РРрр
  Второто още не съм го използвала :)))))

 3. Наталия

  Второто ми прилича на едно друго нещо, ама ще запазя благоприличие :Д

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s